Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Πρώην μέλος της ασφάλειας Κένεντι: Η δολοφονία οργανώθηκε από την κυβέρνηση - Media Γιατί ποιος - εκτός από τους λάτρεις του Αμερικανικού ονείρου- αμφέβαλλε;


«Η δολοφονία του Τζον Κένεντι ήταν μία δουλειά που οργανώθηκε από μέσα» υποστήριξε πρώην μέλος της ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, όπως γράφει η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας της ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, ο οποίος είχε γυρίσει μία ταινία σχετικά με τη δολοφονία του Κένεντι, για να αποκαλύψει το μυστικό, το οποίο όπως είπε στον διάσημο σκηνοθέτη, θέλησε να το αποκαλύψει γιατί πέθαινε από ανίατη ασθένεια.



Το πρώην μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Κένεντι, υποστήριξε ότι τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον δολοφόνησε κάποιος από την ομάδα του. Ο Ρον, είναι το μόνο όνομα που έδωσε στην επικοινωνία με τον διάσημο σκηνοθέτη, μετά από διαδοχικές επιστολές, κατάφερε να συναντήσει τον Στόουν, ο οποίος δήλωσε ότι εήταν σκεπτικός απέναντι σε τέτοια σενάρια, καθώς όπως είπε έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια συνωμοσίας σχετικά με τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ.




Για την δολοφονία κατηγορήθηκε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο οποίος δολοφονήθηκε μόλις δύο μέρες μετά τη σύλληψή του από ένα ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου που συνδεόταν με τη μαφία. Από τη δολοφονία του κατηγορούμενου ως δολοφόνου του προέδρου, ανέκυξαν τα βασικά ερωτήματα για το εάν τελικά ήταν αυτός που πυροβόλησε τον Κένεντι και εάν το έκανε, για ποιον εργαζόταν.




Επίσης υπάρχουν ερωτήματα για το εάν υπήρχε και δεύτερος εκτελεστής καθώς φημολογείται ότι ένας από τους πυροβολισμούς ήρθε από άλλη κατεύθυνση.
Ο Όλιβερ Στόουν μετά τη συνάντηση, είπε ότι διαλύθηκαν οι αμφιβολίες του για τον Ρον. Ως πρώην πεζοναύτης, ο Στόουν εμφανίστηκε να πείθεται από την στρατιωτική ορολογία και τις λεπτομέρειες που του έδωσε ο μάρτυρας και τις περιέγραψε ως αληθοφανείς και πολύ αυθεντικές.

Ο Στόουν αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό για πρώτη φορά με τον Matt Zoller Seitz, συγγραφέα του επικείμενου βιβλίου για τον Στόουν.
Απαντώντας σε ερώτηση γιατί ο Στόουν περίμενε μέχρι τώρα για να μοιραστεί το μυστικό, είπε ότι το έκανε αυτή τη στιγμή γιατί και ο Ρον και ο γιος του έχουν πεθάνει. «Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούει αυτή την ιστορία» είπε ο Seitz, ο οποίος έχει πλήρη πρόσβαση στο αρχείο του Στόουν για τη συγγραφή του βιβλίου και δεν έχει κανένα έλεγχο για το τι πρόκειται να γράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: