Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

news312b
ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΧΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Η εποπτεύουσα, ελέω Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, αρχή της Αποικίας, το Δ’ Ράιχ, ετοιμάζεται πυρετωδώς ως αντικειμενικός για τα συμφέροντα των ξένων διαιτητής να σφυρίξει λήξη και αυτού του ημιχρόνου του πειράματος Γκραικυλία. 


«Εκεί, που είσαι ήμουν, εδώ που, είμαι θα ’ρθεις»! Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμάρχης ετοιμάζεται να γίνει Σαμαροβενιζέλος! Ψήνεται σύντομα προσφυγή στις κάλπες, που μάλλον θα φέρουν τον Κούλη στου Μαξίμου. 

Το 2017 θα σέρνεται στην αποικία μεγαλύτερη φτώχεια, εξαθλίωση, νέα απειλή εξόδου από το νεοναζιστικό ευρώ, χρεοκοπία, ώστε προς το τέλους του έτους ή αρχές του 2018, ΤΣΟΥΠ θα μας φορέσουν Τέταρτο Μνημόνιο, πιο σκληρό, με καινούρια ολέθρια μέτρα για φέρετρο! Πιθανότατα θα χρειαστεί και Πέμπτο για να ολοκληρωθεί το φρικαλέο πείραμα, αν δεν γίνουν τα χειρότερα στον κόσμο, λέγε με «Πατέρας πάντων Πόλεμος»! Αμήν και πότε, να ξεβρωμίσει ο ντουνιάς, να επανεκκινήσει η ζωή!

Μην ξεχνάτε, πλησιάζει το... σωτήριο έτος 2020, που ο σχεδιασμός του Δ΄ Ράιχ, της κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι να γίνεις Ρουμανία ή Βουλγαρία. Μισθοί 350 ευρώ και συντάξεις 300. Έρχεται και το Μεγάλο Ιωβηλαίο: Έτος 2021, επέτειος 600 Χρόνων Σκλαβιάς, 400 στους Οθωμανούς, 200 στους νεοβάρβαρους Αμερικάνους -Ευρωπαίους. 

Δυο προδομένες Επαναστάσεις, έως σήμερα αμέτρητες γενιές ραγιάδων Από τώρα διαγκωνίζονται οι γερμανοτσολιάδες πολιτικοί, να είναι αυτοί, καθένας ονειρεύεται, θέλει το θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου για τις παράτες και τις τελετές. Ρουμανία ή Βουλγαρία με ουσιώδη διαφορά: Εκείνες είναι κατά το μάλλον ή ήττον ανεξάρτητες χώρες, ενώ εσύ είσαι σκλάβος και μάλιστα συνειδητός, εφόσον κοιμάσαι, υπηρετείς τους ξένους επιβήτορες. Η μοναδική σκλαβωμένη χώρα στον τάχα πολιτισμένο κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: