Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Γράμμα και γραφή

ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ 

Θέλουμε να επισημάνουμε στο στέλεχός του (σ.σ. του Κορτζίδη) που είναι εκπαιδευτικός και υποδαυλίζει τα πάθη και τα μίση να περιοριστεί στα παιδαγωγικά της καθήκοντα και όχι να λειτουργεί ως «συγκεντρωσιάρχης» κομματικών παρατάξεων μέσα σε σχολικές μονάδες υποκαθιστώντας τη διοίκηση. 


[η τελευταία παράγραφος της απάντησης της διοίκησης του δήμου στην παράταξή μας για την απαγόρευση της εκδήλωσής μας για τις κάμερες ] 

Ξεπερνάει τα εσκαμμένα η δημοτική αρχή να απειλεί εκπαιδευτικούς ωσάν να έχει πάνω τους οποιαδήποτε εξουσία. Ποια εκπαιδευτικό εγκαλεί με την θρασύδειλη ανακοίνωσή της η διοίκηση του δήμου και για ποιο παράπτωμα; Από πότε οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να έχουν απόψεις αρεστές στη δημοτική αρχή; 

Ή μήπως νομίζει ότι μπορεί να εμποδίσει την επικοινωνία της παράταξής μας με τις σχολικές μονάδες του δήμου, όπως έχει προσπαθήσει να επιβάλει στους παιδικούς σταθμούς; Η κακοήθεια της δημοτικής αρχής δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Είναι ντροπή να μειώνονται από τη διοίκηση του δήμου εκπαιδευτικοί επειδή έχουν ενεργό ρόλο στην παράταξή μας. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι το τέταρτο κρούσμα δημόσιας, προσβλητικής και απειλητικής συμπεριφοράς σε βάρος εκπαιδευτικού από τη διοίκηση του δήμου. 

Οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δύναμη να ακυρώσουν στην πράξη τέτοιες συμπεριφορές. Γιατί δεν χρωστάνε τίποτε και σε κανέναν υπερόπτη δήμαρχο. Μόνο στα παιδιά. 

Η παράταξη που αντιπολιτεύεται την παρούσα δημοτική αρχή στο Δήμο Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: