Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ελεγεία από μια λαοθάλασσα για τον .. δικτάτορα !!!!
ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ


Όχι πως μου καίγεται καρφί για τον Ζουράρι (αν και υπήρξε φίλος μου κατά το παρελθόν) και κάθε Ζουράρι Συριζαίο ή μη που η ρητορική του υπερβαίνει το μέτρο έστω και αν δέκτης του αφορισμού είναι πράγματι μαλάκας. Δεν πρόκειται όμως ν' ανεχτώ έναν καθεστωτικό λακέ όπως ο Θεοδωράκης να αιτείται της σύμπραξης ΝΔ και Πασόκ προκειμένου να καταθέσουν από κοινού μομφή κατά του υφυπουργού παιδείας επειδή χαρακτήρισε μαλάκες όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα!!Επειδή είναι από τους ελάχιστους χαρακτηρισμούς που δένει νύχι κρέας σε αυτούς που αποδίδεται..

Ο επικεφαλής του Ποταμιού οχετού με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε: “Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι”. 
Η πρόσκληση Θεοδωράκη προς την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να στηρίξουν την σχετική πρόταση, είναι για συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών (50).    
Ο Σταύρος Τσακυράκης με ανάρτηση του στο Facebook ζητά από την αντιπολίτευση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Κώστα Ζουράρι ενώ σε άλλη του ανάρτηση, μεταξύ άλλων, τονίζει πως “δεν είναι μόνο το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί αλλά απαξιοί και να δικαιολογήσει τον χυδαίο χαρακτηρισμό του. Βαριέται ο διαχρονικά αχαϊρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου”…

Δεν υπάρχουν σχόλια: