Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ

  ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ


 Ο ανθυποχρυσαυγίτης με γραβάτα γλίτσας Αναστασιάδης και το γελοιοδέστερο "πολιτικό" υποκείμενο της Ελλάδας ο Τζήμερος σε ένα πινγκ πονγκ για τη Κούβα του Κάστρο!! Εμετικοί..
Εμετός. Τέτοια Γκεμπελική προπαγάνδα που παρήγαγε το δίδυμο του χρυσαυγίτη με πολιτικά Θέμου Αναστασιάδη και του ανθυποΚασιδιάρη σαλταρισμένου τύπου που λέγεται Τζήμερος δεν θα μπορούσε να την κάνει καλύτερα ούτε ο θεωρητικός της Απριλιανής χούντας Γεωργαλάς.


Η μόνη διαφορά είναι ότι πέρα από εμέσματα είναι και εντελώς γελοία αυτά που ισχυρίζονται με αποτέλεσμα να τους χλευάζουν ακόμα και οι τσιμεντόπλακες.



Εχουμε απ’ την μια πλευρά τον Τζήμερο να «αποκαλύπτει» ότι η γυναίκα ενός απ’ τα τέσσερα παιδιά του Τσε Γκεβάρα, είναι ξαδέλφη του, οπότε τα παιδιά τους είναι ανίψια του, ότι οι πολίτες της Κούβας εκδίδουν γυναίκες και παιδιά τους για πέντε δολάρια, και από την άλλη τον «κομιστή» να παπαγαλίζει τις αστειότητες για τις 35.000 ερωμένες του Φίντελ Κάστρο για την πολυτελή ζωή που κάνει ένας γιος του κλπ.


Χαμένος χρόνος θα είναι φυσικά να προσπαθήσουμε να κάνουμε οποιαδήποτε σοβαρή τοποθέτηση απέναντι σ’ αυτές τις παπαριές. Για τον ανεκδιήγητο Τζήμερο τα γράφαμε πρόσφατα, οπότε και αυτά τα λεγόμενα του έχουν τόση αξία όσο το «αποδεικτικό» του υλικό που ανέβασε στο διαδίκτυο με φωτογραφίες από την Αϊτη, μετά από την επιδημία Χολέρας, τις οποίες παρουσίασε ως φωτογραφικά στιγμιότυπα από νοσοκομεία της Κούβας.


Οσο για τον «κομιστή» μας τον «συστήνει», ο Νίκος Μπογιόπουλος: «Στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου. ..» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: