Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Η CIA

news316b
 Ανωνύμου του Έλληνος

Μιλώντας για τις αμερικάνικες «εκλογές» δεν μπορεί κανείς να μη συγχαρεί τους δημοσκόπους, που για μια ακόμα φορά πέσανε απολύτως μέσα στις προβλέψεις τους! Μη γελάτε! Είτε δεν ξέρουν πια τί τους γίνεται, είτε το κάνουν επίτηδες, κατ’ εντολήν του συστήματος, είτε συμβαίνουν αμφότερα, η εξουσία βολεύεται από την δημοσκοπική σύγχυση του όχλου. Είναι μέρος του σεναρίου πλύσης εγκεφάλου του όχλου. 


Του λένε: Θα βγει η κερατωμένη!  

Εφησυχάζουν οι πιο πολλοί ψηφοφόροι της, αδιαφορούν, δεν είναι τόσο ζεστοί, απομακρύνονται από την εκλογική μάχη, δεν σκέπτονται τις μεγάλες συνέπειες του να συμβεί το αντίθετο. Από την άλλη πλευρά η ίδια δημοσκοπική μέτρηση λειτουργεί δυναμικά, συσπειρωτικά και το σύστημα εξουσίας πετυχαίνει αυτό, που θέλει με τον ύπνο δικαίου του όχλου (βοηθουσών και των δημοσκοπήσεων)!

Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, υπάρχει ένας νικητής των αμερικανικών «εκλογών»! Ο πιο μεγάλος, μακράν πρώτος κι αναμφισβήτητος! Δεν χάρηκε μόνο! Νίκησε κατά κράτος κιόλας! Ο πρώην «Μπιλ»! Θα σέρνανε, τον καψερό, σαν βαλίτσα, από δω κι από εκεί 4 ή 8 χρόνια σαν «ο πρώτος κύριος»! 

Γλύτωσε στο παρά τρίχα ο άνθρωπος με την νίκη του Ντόναλντ, καθώς ξέρει πολύ καλά, εξ εμπειρίας, πόσο εκδικητικές είναι οι κερατωμένες! Αλλά έκανε την ανάγκη φιλοτιμία! Συμφωνία κυρίων και κυριών, βλέπετε, είχε γίνει, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του υποψηφίου και κατόπιν προέδρου στο φόρεμα, που η Μόνικα κράτησε όλως τυχαίως ενθύμιο και το έβγαλε να ξεμουχλιάσει την κατάλληλη στιγμή: Αποδέξου την συγνώμη, μην κάνεις θέμα, να βγω πρόεδρος και μετά όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα στο ξεπληρώσω προωθώντας δική σου προεδρική πορεία και παίρνοντας έως τότε ύπατα αξιώματα (υπουργός εξωτερικών)!

Περιττό να υπογραμμίσω ότι οι συμφωνίες γίνονται ακριβώς γα να παραβιάζονται και δη νομιμοφανώς! Όσο σκέπτομαι... Καλά ρε, δεν περίμεναν να βγει ο μισότρελος λεφτάς, ούτε όταν η κερατωμένη άρχισε να παραπατά, να πηγαίνει υποβασταζόμενη σε συγκεντρώσεις, να θέτει η αντίπαλη πλευρά σοβαρό θέμα υγείας και αυτή να το επιβεβαιώνει με την στάση της; Ποιοι δεν περίμεναν; Οι πληρωμένοι ανά τον κόσμο κονδυλοφόροι, οι κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι; Ξέχασαν τα παπαγαλάκια ότι ο αμερικάνικος όχλος ούτε με σφαίρες δεν ανέχεται άρρωστο ή αδύναμο πρόεδρο; Δεν θυμήθηκαν(!) την περίπτωση Μάικλ Δουκάκη κι άλλων υποψηφίων ή «παρ’ ολίγο»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: