Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ

news319a Ανωνύμου του Έλληνος

«Όλη η δόξα, όλη η χάρη, άγια μέρα ξημερώνει/ και στο διάβα σου το έθνος χαιρετά γονατιστό» - κάπως έτσι δεν πάει φασιστικό σχολικό εμβατήριο; Ε, ήρθε ώρα να το λέμε όλοι στους δρόμους κρατώντας πλαστικά σημαιάκια πανηγυρίζοντας, που τα ξένα αφεντικά με σθεναρή αντίσταση της κυβέρνησης (λέμε και καμιά μπούρδα) δέχτηκαν (τρέμε Σόιμπλε!) απομείωση του (ανύπαρκτου, χιλιοπληρωμένου) χρέους του άθλιου πειραματόζωου Γκραικυλία. 


Εκείνο το «φασιστικό» χαλάει την εθνική (με μαύρο - ροζ... αριστερό φερετζέ) παλιγγενεσία! Μην τα... θέμε και όλα δικά μας, σύντροφοι... πατριώτες! Φταίει η κακόγουστη, χυδαία, εθνολάγνα παράσταση, που έστησαν οι καμένοι εγκέφαλοι υπουργείου Άμυνας και Βουλής στο Καστελόριζο αγκαλιασμένοι σφικτά με τις νεοναζί μεταλλάξεις τους. Για ν’ απαντήσουν στην Τουρκία να μη βγάλει «κιχ», όπως έγραψε η ροζ όψιμη φασιστιφυλλάδα «Αυγή» (ρε μανία με την... αυγή, που έχουν όλοι αυτοί)! Πού καταντούν οι μύθοι και τα σύμβολα της Γκραικυλίας!


Πότε, παρακαλώ δεν ακούστηκε «κιχ»; Όταν υπόγεια στήνονται άλλα παπατζίδικα κόλπα. Στην υποτιθέμενη ένταση με τον γείτονα ο μάστορας στο παπατζιλίκι (εξ ονόματος και ταλέντου) Γιωργάκης ο μικρός πήγε στην Τουρκία και συναντήθηκε με τον Ερντογάν (συγνώμη με τον «σουλτάνο» σας). Τα είπανε αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνική ενημέρωση από τον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Αποικίας και τους αρμόδιους επί των εξωτερικών (γκαφών) υπουργούς Γκραικυλίας και Κύπρου. Τί κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια; ΟΧΙ, όχι αυτή την φορά γάτα Ιμαλαΐων, ούτε σκύλος, που μιλά ξένες γλώσσες, αλλά το κατ’ εντολήν ξένων αφεντάδων μήνυμα, που μετέφερε ο πρώην πρωθυπουργός (δεν το χωράει το μυαλό! Ο όχλος έκανε και τον εν λόγω «πολιτικό» θαλαμάρχη του)!

Γίνονται μεγάλες δουλειές, business χοντρές. Ολόκληρος Lame Duck Obama μας έκανε την τιμή να έρθει, να δώσει γραμμή και τώρα ανέλαβαν τις... λεπτομέρειες οι παρατρεχάμενοι της Γκραικυλίας. Αν υποψιαστώ ότι στην Αποικία δεν χάνουν την ευκαιρία να πιάνουν από τα μαλλιά την στημένη ένταση με τον γείτονα προκειμένου να περνάνε κάθε φορά ανώδυνα ή περίπου έτσι στον όχλο νέα μεγάλα μνημονιακά επιτεύγματα.....  

Λες και θα σε ρωτήσουν, ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, οι Αμερικάνοι επιβήτορες αν θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος, ή έστω μικρής κλίμακας στρατιωτική κρίση, ακριβώς όπως ζήτησαν την γνώμη σου για τα Μνημόνια! Θα ξυπνήσεις ένα πρωί με τους ήχους των σειρήνων όταν τελικά το αποφασίσουν τα ξένα αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: