Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ

tsolakis
 Σχολιάζει η Μαρία Φίλη

Με αφρούς πραγματικής λύσσας οι εκπρόσωποι στα ΜΜΕ του μεγαλοκεφάλαιου μεσαιοκεφάλαιου μεγαλοεργολάβων καναλαρχών και βολεμένων σε θέσεις πιέζουν για αποδοχή των πάντων, από τις απαιτήσεις των δανειστών.

Και η κυβέρνηση στο ίδιο μήκος κύματος αλλά υποδυόμενη την παρθένα Μαγδαληνή προσπαθεί να βρει τρόπους να τα δώσει όλα αλλά να το κάνει με κάποια έκπτωση στο πολιτικό κόστος. Στα πλαίσια αυτά δηλώσεις πρωτοκλασάτων της χρησιμοποιούνται ως εργαλείο για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα.
Η επιστροφή στη δραχμή (δήλωση Ξυδάκη) επανέρχεται στο προσκήνιο για να κινδυνολογήσουν οι ευρωαμήντορες επισείοντας και τις απειλές Σόιμπλε, η μη ύπαρξη στρατηγικών διαφορών με την μείζονα αντιπολίτευση ( δήλωση Σεβαστάκη) προωθείται κατάλληλα ώστε να γίνει ευκολοχώνευτη η σύμπραξη μαζί τους και η κατάληξη, ο μπαμπούλας ήτοι ο κίνδυνος χρεωκοπίας της χώρας που θα την αναλάβει μετά το Δ.Ν.Τ .
Επειδή είμαστε ο ένας στους δύο που χρωστάνε 14 δισ. ευρώ από φόρους,άλλα τόσα από ασφαλιστικές εισφορές, ενοίκια, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, χάνουμε σπίτια, είμαστε άνεργοι, συνταξιούχοι, πεινάλες, άστεγοι ανασφάλιστοι άρρωστοι και όσα άλλα υπάρχουν με το στερητικό άλφα μπροστά, μας νοιάζουν προφανώς όλα αυτά όχι για να κλάψουμε αλλά για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Και τότε θα τρίβουν τα δικά τους μάτια οι λάτρεις των φραπέδων και των καρεκλών δια χειρός Βαράγκη για το τι πρόκειται να γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: