Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΔΗΜΓΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

 
 Απορία: Ποιος τελικά κατέλαβε την αερογέφυρα της Αλαμάνας συγνώμη του Πανθεσσαλικού ήθελα να πω..


ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ! Πάει ρολόι το εγχώριο ποδόσφαιρο! Τα κοράκια με άνωθεν εντολή κατέσφαξαν διαδοχικώς: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Α.Ε.Κ. για να πάρει το πέτσινο κατσαρόλι ο (Μ)Π.Α.Ο.Κ. Επιτέλους κάθαρση και στο όπιο του λαού (και πλυντήριο των προέδρων)!


Ο ΕΠΟΠΤΗΣ του Τελικού Κυπέλλου ζήτησε συγνώμη και παραιτήθηκε. Εγώ θα απαιτούσα συνάμα και την αμοιβή μου από τον κυπελλούχο ολιγάρχη. Ανεργία, φτώχεια μαστίζει, είμαστε για απώλειες; Να με... φτιάξει, δηλαδή, όπως τον... έφτιαξα! Αυτός; Είναι υπεράνω;
ΩΡΑΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ποδοσφαίρου! Κι αυθεντικός! Λυσσαλέες συγκρούσεις! Ούτε για το μεροκάματο να ήτανε! Μου έμεινε, ρε γαμώτο, η απορία: Ποιος τελικά κατέλαβε την (αερο)Γέφυρα της Αλαμάνας (του Πανθεσσαλικού);
«ΠΟΝΤΙΟΣ» δεν γεννιέσαι, γίνεσαι! Μπράβο στον νεοπαγή ολιγάρχη! Με το πρωθυπουργικό του διάγγελμα ξανασυγκρότησε το αλήστου μνήμης Π.Ο.Κ. (συμμαχία των 3 μεγάλων της Αττικής) εν μια νυκτί. Χρόνια προσπαθούσαν και δεν τους έβγαινε!
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ δεν έδινε άδεια να γίνει παιχνίδι στο γήπεδο (ως ακατάλληλο). Ανέλαβε δράση το «Μαξίμου» ψηφίζοντας (Μ)Π.Α.Ο.Κ. Χώρια, που βρήκε ευκαιρία ο έκπτωτος δήμαρχος Βόλου να «δημαρχέψει» στα κανάλια από την πίσω πόρτα. Εξομάλυνση!
ΟΙ «ΓΑΒΡΟΙ» πρωταθλητές είναι σε αναμονή. Πόσο ακόμα η Διοίκησή του θα μικρύνει τον Θρύλο; Για ν’ αποφασίσουν τί θα κάνουν τελικά με τα «διαρκείας» τους!
ΚΑΤΑ 69 τρισεκατομμύρια ευρώ αυξήθηκε τα τελευταία εννιά έτη το παγκόσμιο χρέος (δημόσιο και ιδιωτικό) του πλανήτη. Το 2007 = 140 τρισ. ευρώ και 2016 = 203 δισ. ευρώ, δηλαδή 325 % του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος της γης. Εις υγείαν των κορόιδων, που πληρώνουν και με την ζωή τούς ιμπεριαλιστές νταβατζήδες και επιβήτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: