Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ

338d
 Ανωνύμου του Έλληνος

Το... μαντρόσκυλο των ξένων, που ελέγχει τον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας ήταν οι «Καμμένοι Έλληνες» και ο υπουργός, που φωτογραφίζεται καμαρωτός με κωλοδάχτυλο. Έτσι στήθηκε στην Γκραικυλία το κολπάκι του καρά ακροδεξιού, τάχα ροζ αριστερού, πολιτικού τσογλανισμού

Τί σχέση έχουν αυτά με τα βαπόρια ηρωίνης και τις κοζερί υπουργού με ισοβίτες, με τον πολιτικό θόρυβο, που προκαλούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση; Δεν είναι πλέον μόνο η προσπάθεια αντιπερισπασμού του όχλου. 


Είναι και το ότι τον Σεπτέμβριο γίνονται οι εκλογές στην Γερμανία, η Frau Hitler θα βάλει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο. Εκκρεμεί από τον Φεβρουάριο, αλλά τρεναρίστηκε λόγω εκλογών δίνοντας παράταση ζωής στον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας

Ποιο το σχέδιο; 

Σήκω Αλέξη! Θα κάτσει ο Κούλης στην καρέκλα σου! Θέλετε μια τολμηρή πρόβλεψη – σενάριο, που μόνο δυνατοί συνωμοσιολόγοι σαν και λόγου μου κάνουν; Πολύ πιθανόν, μές στον ορυμαγδό κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, όχι μακριά, τον θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας θα ρίξουν οι «Καμμένοι Έλληνες», κατ’ εντολήν των ξένων και στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά! 

Δεν αποκλείεται μετά τα... μπάνια του λαού, όταν ανοίξει η Βουλή να έχουμε εκλογικές εξελίξεις στην σκιά βαπορίσιων αποκαλύψεων. Για αυτό ετοιμάζεται το παραμύθι ανασυγκρότησης της πάλαι ποτέ κεντρααριστέρας. Σημίτης, Γιωργάκης, Βαγγέλας! Βγάλαν όλους τους σκελετούς από το πολιτικό οστεοφυλάκιο και τους ανέβασαν στο παλκοσένικο! Καλός ο Κούλης, αλλά χρειάζεται αξιόμαχο αντίπαλο δέος και διάδοχη κατάσταση, ας πούμε οι νέοι Σαμαροβενιζέλοι, οι νέες βάρδιες γερμανοτσολιάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: