Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΪΚ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑ


 Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΪΚ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑ


Στην εύκολη λύση.. Από τον πάγκο του επέλεξε ο Μαρινάκης


Τάκης Λεμονής reloaded! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού,  για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μπέσνικ Χάσι το βράδυ της Κυριακής, επέλεξαν τον Έλληνα προπονητή για να κουμαντάρει ξανά το καράβι.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή", ανέφερε το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Πρωταθλητών, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες επί της συμφωνίας.

Ο Λεμονής, ούτως ή άλλως, αποδεικνύει πως λογίζεται ως "στρατιώτης" του Ολυμπιακού, ένας άνθρωπος που όταν τον έχει ανάγκη η ομάδα που υπηρέτησε για εννέα χρόνια ως ποδοσφαιριστής είναι πάντα εκεί.

Πρόκειται για την τέταρτη θητεία του 57χρονου τεχνικού στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, θητείες που έχουν συνδυαστεί με την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων.

Βασικός συνεργάτης του θα είναι ο, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κόντης που έχει δουλέψει ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ΑΠΟΕΛ και Αλ Νασρ. Επίσης στο τεχνικό επιτελείο εντάσσονται οι Μιχάλης Καβαλιέρης (βοηθός), Γιάννης Ντουρούντος (γυμναστής) και Παναγιώτης Αγριογιάννης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: