Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

345a 
 Ανωνύμου του Έλληνος

Τώρα έπιασε μέγας πόνος σύμπαντες τους όχλους του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση; Από τον ουρανό έπεσε το ακροδεξιό, ξενοφοβικό (και χίλια μύρια όσα) κόμμα στην Βουλή του Βερολίνου

Τόσο άθλιοι υποκριτές!


 Επωάζουν με καμάρι δεκαετίες τώρα το αυγό του φιδιού του φασισμού, με κοινοβουλευτικό φερετζέ ο φασισμός κυριαρχεί ολοκληρωτικά στην Ευρώπη, υπό την κυριαρχία – εποπτεία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου, και τους πείραξε, το υψηλό ποσοστό του νεοναζιστικού κόμματος στις εκλογές. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο από το πάλαι ποτέ κοινωνικό κράτος, που είχε στήσει η σοσιαλδημοκρατία, προς ανάσχεση του σοσιαλιστικού στρατοπέδου. 

Η Frau Angela Hitler κι η συμμορία της οργιάζουν μετατρέποντας ευρωπαϊκές χώρες σε γερμανικές επαρχίες. Στην Γκραικυλία είναι ηθικός αυτουργός για την δολοφονία πάνω από 6.000 απελπισμένων πολιτών με τα μνημόνια – μέτρα για φέρετρο, που επιβάλλει δια προδοτών εγχώριων σαλτιμπάγκων της, που το παίζουν πρωθυπουργοί και λοιπή πολιτική ηγεσία. Πλειοδοτεί με κάθε μέσο στους ανά την γη πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του Ιμπεριαλισμού.

Η ανθρωπότητα διάγει σχεδόν 3 δεκαετίες σε παρατεταμένο Μεσοπόλεμο και τώρα θυμήθηκαν αρμόδιοι ηγέτες, αναρμόδιοι πολιτικοί παρατηρητές, παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι και λοιπά παπαγαλάκια του Κεφαλαίου να κάνουν παραλληλισμούς με το 1929, την δημοκρατίας Βαϊμάρης, την άνοδο του Αδόλφου

Το επιχειρούν και πάλι υποκριτικά, όχι για να συνετίσουν τους όχλους και κυρίως για να συνετιστούν στο Δ΄ Ράιχ και ν’ αλλάξουν πολιτική. Αλλά για να συνεχίσουν στην πεπατημένη, να τρομάξουν τον κοσμάκη, να μη χάσουν σε επίπεδο προσώπων τις καρέκλες και την κουτάλα της εξουσίας. 

Ξέρουν ότι οι άλλοι, αυτοί, που μπήκαν στο «Μπούντεσταγκ» με υψηλό ποσοστό, είναι οι αυθεντικοί κι όπως ξηλώνεται και φεύγει ο φερετζές του κοινοβουλευτισμού, αργά ή γρήγορα θα «ψήσουν» πάλι τον γερμανικό όχλο, που ως γνωστόν ανέκαθεν... κρύβει τον νεοναζί μέσα του και ζει με το όνειρο της μεγάλης εκδίκησης για την ήττα σε δυο παγκόσμιους πολέμους, που προκάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: