Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΗ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ


«Ενώπιόν μας υπάρχουν πολλές ευκαιρίες», ανέφερε ο Ντ. Τραμπ, υποδεικνύοντας συγκεκριμένα τους τομείς της άμυνας, της Ενέργειας και του εμπορίου, ευχαριστώντας για τη «φιλοξενία» της αμερικανικής βάσης στη Σούδα αλλά και για τις δυσθεώρητες ΝΑΤΟικές δαπάνες, που ξεπερνούν το 2% του ΑΕΠ. 


«Ευχαριστώ τους Ελληνες που φιλοξενούν τις αμερικανικές δυνάμεις στη βάση της Σούδας και γιατί είναι απ' τις λίγες χώρες που δαπανούν τουλάχιστον το 2% για το ΝΑΤΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας την ευαρέσκειά του για την απόφαση αναβάθμισης του στόλου των F16, για την οποία είπε πως «υπάρχει μια συμφωνία για την αναβάθμιση των ελληνικών F16 και αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και τις σχέσεις μας».

Επιπλέον, εξήρε τη συμβολή της Ελλάδας στους αγωγούς Ενέργειας και για την επίτευξη του στόχου για ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του, δηλώνοντας ότι η συμβολή της αυτή θα αυξήσει τις εξαγωγές υγροποιημένου αερίου από τις ΗΠΑ, ενισχύοντας τα κέρδη των επιχειρήσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: