Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ

Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία – Να σταματήσει η σπέκουλα - Media
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ


 Άγνοια από την βουλή..



Στην αποχαρακτήριση απόρρητων εγγράφων για την υπόθεση της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία προχωρά ο Πάνος Καμμένος, ώστε όπως λέει «να σταματήσει κάθε σπέκουλα».
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Άμυνας αναφέρει ότι όσα έγγραφα ζητήσει ο εισαγγελέας θα αποχαρακτηριστούν ώστε να αποκτήσουν σε αυτά πρόσβαση τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής.
Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 23 Νοεμβρίου 2017
Επίσης καταγγέλλει ότι ο μεσάζοντας της υπόθεσης, πουλάει αποσπασματικά ως «πλασιέ» σε εφημερίδες έγγραφα της υπόθεσης.
Άγνοια από τη Βουλή
Άγνοια των προθέσεων Καμμένου δηλώνουν συνεργάτες του προέδρου της βουλής, και αναφέρουν ότι τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος έχουν σφραγιστεί και διαβιβαστεί στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.
Υπενθυμίζεται, ότι ο βουλευτής της ΔΥΣΗ Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση στη Βουλή, ενώ παράλληλα το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε ότι η δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: