Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΜΛΑΝΤΙΤΣ


Ισόβια στον Μλάντιτς: Ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - Media
 Για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τον βομβαρδισμό του Σαράγεβο και τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα!!



Όχι !! Οι Νατοϊκοί λύκοι που ισοπέδωσαν το Βελιγράδι σκορπώντας σε όλα τα Βαλκάνια το απεμπλουτισμένο ουράνιο με συνέπεια την σημερινή επιδημία καρκίνων, προσέφεραν φιλανθρωπικό έργο !!



Ο Ράτκο Μλάντιτς, αρχηγός των σερβικών δυνάμεων της Βοσνίας, κρίνεται ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά τον πόλεμο της Βοσνίας από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη.

Ο ίδιος κατά το στημένο δικαστηριο υπήρξε μέλος μίας «κοινής εγκληματικής επιχείρησης» που είχε ως σκοπό τη δίωξη των μη Σέρβων στη Βοσνία

Βάφτισαν την υπεράσπιση του λαού του πρόθεση εξόντωσης του μουσουλμανικού πληθυσμού της Σρεμπρένιτσα και του φόρτωσαν τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα με τις σφαγές του 1995.

Ο Σέρβος πολέμαρχος «συνέβαλε αποφασιστικά» στα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Σρεμπρένιτσα, αναφέρεται στην απόφαση του Δεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Ο Ράτκο Μλάντιτς είχε ρόλο κλειδί στα εγκλήματα πολέμου στο Σαράγεβο και διηύθυνε «προσωπικά» την επιχείρηση βομβαρδισμού της πρωτεύουσας της Βοσνίας, σύμφωνα με την απόφαση.Βεβαίως  στο δικαστήριο δεν εκλήθη ποτέ ο Νατοϊκός αξιωματικός που έδωσε την εντολή βομβαρδισμού του Βελιγραδίου με το αθώο απεμπλουτισμένο ουράνιο που έχει προκαλέσει επιδημία καρκίνων και στον τόπο μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: