Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΦΙΦΑ


Και δεύτερος θάνατος υπόπτου για το σκάνδαλο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της FIFA - Τον «γάζωσαν» ενώ έκανε ποδήλατο - Media ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΦΙΦΑ


 Καπιταλιστική μαφία.. Εξαφανίζουν γαζώνοντας με σφαίρες μάρτυρες και υπόπτους..



Θύμα δολοφονίας έπεσε ο Αδόλφο Λάγος, όταν δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τον «γάζωσαν», με αυτός να είναι ο δεύτερος θάνατος υπόπτου για το σκάνδαλο της FIFA με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού του Μεξικού, Televisa, Αδόλφο Λάγος. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο 69χρονος άνδρας έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή, άνοιξαν πυρ και τον «γάζωσαν» και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο μεταξύ, το όνομα του Αδόλφο Λάγος συγκαταλέγεται σ’ αυτά των υπόπτων για τον χρηματισμό αξιωματούχων της FIFA, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα, αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος φερόμενου ως εμπλεκόμενου στο συγκεκριμένο σκάνδαλο, καθώς πριν από μερικές ημέρες λέγεται πως αυτοκτόνησε ο δικηγόρος, Χόρχε Αλεχάνδρο Ντελιόν, ο οποίος έπεσε στις ράγες του τρένου στην πόλη Λανούς της Αργεντινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: