Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

354d
 Ανωνυμου του Έλληνος


Βαυκαλίζεται ο όχλος με τα χονδροειδή ψέματα της ροζέ φασιστικής «αριστεράς». Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο (είναι παχιές οι μύγες!), που υποτίθεται βγαίνουμε από τα Μνημόνια και την επιτήρηση.

 Τάχα δεν καταλαβαίνουν ότι τότε θα είναι ακόμα χειρότερα. Θα σφίγγουν τα δεσμά χωρίς να υπάρχει χρημοτοδότηση, το κερασάκι στην τούρτα της σκλαβιάς.


 Τότε θα αποπληρώνεις το χρέος, που ποτέ δεν είχες, από το πορτοφόλι σου, πάει να πει και άλλα, πιο επαχθή μέτρα, και νέα επιτροπεία, που δεν θα λέγεται Μνημόνιο, αλλά... πιστοληπτική γραμμή. Μέχρι να ψοφήσει το άθλιο πειραματόζωο. Μη θαρρείς, λοιπόν, ότι ξεμπέρδεψες! Πρώτον μέχρι τον Αύγουστο έχεις να φας άλλα 55 «προαπαιτούμενα» συν όσαν κρίνουν αναγκαία οι (Θ)εσμοί. Μετά ο Κούλης και επόμενοι θαλαμοφύλακες θα σου λένε: Οι προηγούμενοι φταίνε για το κατάντημα, εμείς προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις συνέπειες.


Η ροζέ φασιστική «αριστερά» εφαρμόζει κάλλιστα τις διαταγές ξένων επιβητόρων της Αποικίας. Για αυτό την βάλανε στο θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν, πόσα Μνημόνια θέλεις να φας στο κεφάλι, πόσους από σένα να σκοτώσουν ως ηθικοί αυτουργοί οι ξένοι δυνάστες για να καταλάβεις ηλίθιε, διεφθαρμένε, δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε της Γκραικυλίας, πού οδηγεί η υιοθέτηση του εκάστοτε λιγότερα χειρότερου, που πάντα καταντά χείριστο, κι άντε πάλι από την αρχή ο φρικτός κύκλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: