Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΔΕΣ : ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ

papadarioΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΔΕΣ : ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ


Γράφει ο Στέλιος Κανάκης


Ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ είναι αυτός που απαγορεύει τους γάμους στα Κύθηρα το καλοκαίρι λόγω… σαρακοστής. Ο συνάδελφός του και «φίλος» μου ο Μεντζελόπουλος (μητροπολίτης Πειραιά) εκτός όλων των άλλων, έχει αποκαλέσει συμπλεγματικό τον Στήβεν Χόκινγκ, έναν από τους μεγαλύτερους θεωρητικούς φυσικούς του κόσμου και παράδειγμα δύναμης κι αξιοπρέπειας. Επίσης, σε πλήρη σύγχυση, αναίδεια και άκρως αλόγιστη ανευλάβεια τα έβαλε με το… μποζόνιο Χιγκς. Έχει δε καταδικάσει και αποκηρύξει μετά βδελυγμίας τον στοματικό έρωτα.


Αυτοί οι δυο μήνυσαν τους συντελεστές της παράστασης «Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Άστρο». Το τελευταίο ανδραγάθημα άξιων εκπροσώπων του πιο σκοταδιστικού και εγκληματικού οργανισμού που διανοήθηκε ποτέ η ανθρωπότητα.

Συνάδελφοι του βρυκόλακα των Καλαβρύτων και ταγματάρχη της χωροφυλακής Αμβρόσιου ή Θανάση Λενή που δηλώνει ξεδιάντροπα φασίστας, του περιβόητου Άνθιμου της Θεσσαλονίκης (Διονύσιος Ρούσσας) που είναι και υπόδικος για μη απόδοση φόρων.

 Του Δημητριάδος Ιγνάτιου (Παναγιώτης Γεωργακόπουλος), που έχει φτάσει την μητρόπολή του στα όρια της πτώχευσης και απολαμβάνει την νεοαποκτηθείσα βίλα-ησυχαστήριό του, του Λαυρεωτικής (Νίκος Χατζηνικολάου) που μας περιγράφει πως θα είναι τα σώματά μας κατά την επιστροφή μας στη… δεύτερη παρουσία και μάχεται την δωρεά οργάνων και τόσων άλλων εξ ίσου ισορροπημένων και τιμίων ιεραρχών του διεθνούς χριστιανισμού.

 Εκπρόσωποι της χριστιανικής εκκλησίας και κατά τόπους τμήματα της παγκόσμιας εταιρείας «Θεός ΑΕ». Της τρομακτικής και πιο κραταιής οικονομικά εταιρείας στον κόσμο. Είναι οι ίδιοι και οι προκαθήμενοί τους που έσπειραν τον μεσαίωνα στην ανθρωπότητα για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια.

Που και στις τρεις εκφάνσεις τους (Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Προτεστάντες) γκρέμισαν τον πολιτισμό της αρχαιότητας, έπνιξαν την γνώση και την επιστήμη στον μαύρο τρόμο των ράσων τους, έψησαν χιλιάδες στις φωτιές της ανίερης εξέτασής τους, δολοφόνησαν σχεδόν εκατό εκατομμύρια Ινδιάνους (100.000.000) αρνούμενοι ως πρόσφατα να τους αναγνωρίσουν ψυχή.

Που κατέπνιξαν και εξαφάνισαν κάθε λογική και πολιτισμένη φωνή στην ανατολική Μεσόγειο κατά την μακραίωνη κυριαρχία τους, που δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες, που έπνιξαν στο αίμα την Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη, την Αλεξάνδρεια, την Παλαιστίνη, που έχτισαν, στην κυριολεξία, χιλιάδες καθολικούς ζωντανούς (Κωνσταντινούπολη).

Που σαν εικονομάχοι δολοφονούσαν τους εικονολάτρες και σαν εικονολάτρες τους εικονομάχους. Που ανακηρύξαν δολοφόνους σε άγιους και πόρνες σε άγιες.

Που κατά την άλωση της Κωνσταντινούπολης στο λεγόμενο άγιο Όρος καλοζωούσαν εβδομήντα χιλιάδες (70.000) φυγόστρατοι μοναχοί.

 Που στάθηκαν αρωγοί στους Μουσολίνι και Χίτλερ, που αφόρισαν όλη την Φιλική Εταιρεία και τους Έλληνες επαναστάτες του ’21, που συνεργάστηκαν με τους Γερμανοφασίστες και τους φασίστες απανταχού της Γης. Γέννημα θρέμμα του παραπαίοντος δουλοκτητικού συστήματος, υπηρέτησαν πιστά τους δουλοκτήτες, τους φεουδάρχες και σήμερα την αστική τάξη σπέρνοντας τον όλεθρο και τη σκοτεινιά στην ανθρωπότητα.

Που, ακόμη και σήμερα, απαγορεύουν προφυλακτικά, δωρεές οργάνων, διακοπή κύησης αλλά αποδέχονται από ομοίους τους να πασπατεύουν παιδάκια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Που όταν πηγαίνουν να βρουν το θεό τους, τους φυτεύουν όρθιους μπας και φυτρώσουν… μεγαλοπαπαδαριές Μπορούμε όμως, ακόμη και πριν οι λαοί τους στείλουν μαζί με την τάξη που υπηρετούν στα σκουπίδια της ιστορίας, να ζήσουμε χωρίς αυτούς.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον παραλογισμό και την προσβολή της λογικής και της αξιοπρέπειάς μας από δαύτους.

Χρειαζόμαστε την τέχνη και είμαστε εμείς που θα την αξιολογήσουμε και όχι οι βρικόλακες. Χρειαζόμαστε τον πολιτισμό μέσω του οποίου ανατέμνουμε, την επιστήμη, τη γνώση, τον ορθολογισμό, την λογική.

Ας τους αφήσουμε μόνους να πλένουν τα χοντροπόδαρά και την πλαδαρότητά τους στις κολυμπήθρες της ανοησίας και του σκοταδισμού.

Κι όσο είμαστε αναγκασμένοι να κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ας γελάμε με τις καρναβαλίστικες αμφιέσεις τους αντιμετωπίζοντάς τους ως παρέκκλιση – στραβοπάτημα της αισθητικής, λογικής, της κοινωνίας, της εξελικτικής διαδικασίας που και για προσωπικούς λόγους, ως φαίνεται, την αρνούνται.

Κι όταν τους συναντάμε σε πάνελ να σκορπάνε τον σκοταδισμό τους ας τους ρωτάμε ευγενικά: «Εσείς τι ρόλο παίζετε εδώ; Αρκετά δεν μας μαυρίσατε 2.000 χρόνια;» Α! Και να χαιρόμαστε το σεξ όπως μας γουστάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: