Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ..

361b
 Ανωνύμου του Έλληνος..

Τί άλλο να κάνουμε; Ίσως ήταν λύση να φύγουμε, να πάρουμε ετήσια... άδεια άνευ αποδοχών (πρωταθλήματος), αλλά η ΟΥΕΦΑ τιμωρεί αυστηρά όσους φεύγουν από το γήπεδο, πριν τελειώσει ο αγώνας. Έλαβε κι άλλες πρόνοιες ο Θρύλος, ως γνωστόν η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Μην τυχόν γίνει η ανάποδη κι απορρίψουν την προσφορά του.


Σκέφθηκε συνωμοσιολογικά: Λες, αυτοί οι μ@λάκες, οι χαχόλοι, να κάψουν πάλι την Τούμπα και να φάνε μείον τρεις βαθμούς; Δεν πετάω στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος αγώνα καναδυό σερπαντίνες με στρακαστρούκες, να φάω πρώτος την τρίποντη καμπάνα, να υπάρχει καβάτζα ασφαλείας;

 Τσάμπα κόπος. Μάταια το φιλοθεάμον κοινό έχασε το ντέρμπι με τον Βάζελο! Αν έχεις να κάνεις με ντουβάρια, με νεόπλουτους, με ανόητους επιδειξίες (συγνώμη, κύριε εισαγγελεύ, εμείς παιδιόθεν στην Κοκκινιά αυτούς τους λέγαμε φλώρους και κουραδόμαγκες)!
 
Μα να δουλεύουν όλοι συστηματικά προς όφελος του Ολυμπιακού νομίζοντας ότι του βγάζουν τα μάτια! Εξήντα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα! Στην Αποικία το μυαλό λείπει πρωτίστως. Απόρροια του αιώνιου ραγιαδισμού της! Πιπέρι! Έδωσα υπόσχεση να μην σαλιαρίσω πολιτικά!

Αν λέγατε το 1982, όταν πήγαμε στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση του Λεωνίδα (Μπρέζνιεφ), ότι πριν κλείσει ιστορική γενιά η ρώσικη μαφία (συγνώμη ολιγαρχία) θα αγόραζε στην Γκραικυλία από λιμάνια μέχρι ομάδες, θ’ απαντούσαμε: Τρελός παπάς σας βάφτισε! Πόσο σωστό το τραγουδάκι! - να δείτε πώς πάει... Κράτα πισινή. Γιατί και οι φροϋδιστές μπορεί να ’ρθουν στην εξουσία - κάπως έτσι! Παντού ολιγάρχες αγοράζουν μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην χώρα, που κάνουν τις δουλειές, για ν΄ αποκτήσουν λαϊκή βάση, ισχυρό μοχλό επιβολής των στόχων τους στο πολιτικό σύστημα. Αφήνουμε τα ποικίλα πλυντήρια, χρημάτων, εγκεφάλων, νοοτροπιών.... Τυχαία, νομίζετε, λένε ψιθυριστά εδώ και τρία χρόνια για Κινέζους στον Πειραιά;

Υπάρχει φωτιά χωρίς καπνό;

Ουδόλως συμμεριζόμεθα ρατσιστικά ανέκδοτα περί παροιμιώδους κουταμάρας των Ποντίων. Αλλά πόσο μυαλό θέλει, ρε καρντάσια, εφόσον η ομάδα παίζει καλά κι έχεις και υποστήριξη της εξουσίας, που από καιρό σου κάνει πάσα Πρωτάθλημα, να το πας λάου – λάου, να σηκώσεις το κατσαρόλι; Δεν βάλανε μόνο τα χεράκια και βγάλαν τα ματάκια.  

Εξευτέλισαν ποδοσφαιρικά την αποικία.

Και να θέλει να κάνει στραβά μάτια ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας, όταν διεθνοποιείται το καραγκιοζιλίκι, έχει δεμένα χέρια! Από την στιγμή, που μπλέκουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, άντε γεια! Εν αρχή ήταν ρολό ταμειακής μηχανής με τον Ολυμπιακό, για το οποίο υπήρχε δεδικασμένο (το μπυρόκουτο στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του ΠΑΟ). Αντί να κάνουν γαργάρα, να πέσει στα μαλακά η υπόθεση (έχουν ΕΠΟ) να την βγάλουν καθαρή, δίνουν ρεσιτάλ προκλητικότητας. Τσαμπουκά στα μούτρα τους; Άρχισε παράλογο θέατρο, που ευτυχώς έχει πεθάνει ο Ιονέσκο, γιατί θα έκαιγε όλα τα έργα του στην σέντρα της Τούμπας!

Έπεσε ή όχι αντικείμενο τραυματίζοντας παράγοντα, που νόμιμα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Τελείωσε! Ο κανονισμός ορίζει τιμωρία, όπως πέρσι την έφαγε ο ΠΑΟ! Τότε λέγανε, πόση μπύρα είχε το κουτάκι, γιατί σωριάστηκε στο χορτάρι ο Ίβιτς, πόσα γκελ έκανε ο τενεκές, σε πόσα μέτρα απόστασης μπορεί να τραυματίσει;

Φέτος το θέατρο ξεπέρασε το παράλογο: Δεν χτυπήθηκε ο Γκαρθία, έκανε ψέμματα, ήτανε από την αρχή μιλημένος να διακοπεί ο αγώνας, το τραύμα ήταν στο μάτι, αλλά εμφανίστηκε στο χείλος, όταν πήγε στα αποδυτήρια δεν είχε τραύμα, του το έκανε στο νοσοκομείο ο γιατρός, που τον εξέτασε, δάγκωσε τα χείλια του, να σταματήσει το παιχνίδι. Πάλι καλά, που δεν είπαν έφαγε γροθιά από τον Σάββα!

Μια βδομάδα δεν είχαν άλλο θέμα, όχι άσκοπα. Ετοίμαζαν κόλπο. Η αρμόδια επιτροπή τιμώρησε τον ΠΑΟΚ κατά το περσινό δεδικασμένο. Η δευτεροβάθμια τα αναίρεσε. Άδικα λέμε ότι η δικαιοσύνη είναι μαγκούρα της ξενόδουλης εξουσίας να εφαρμόζονται καλύτερα η πάσης φύσεως υποτέλεια και τα κελεύσματά της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: